Horecavloer Amsterdam – Bij Smit vloeren kunt u terecht voor een nieuwe horecavloer in de omgeving van Amsterdam

Horecavloer Amsterdam – Argentinos restaurant San Thomas

Bij Argentinos restaurant San Thomas aan de Martelaarsgracht in Amsterdam hebben  wij een mooie keukenvloer met holplinten gemaakt. Met deze plinten loopt te vloer iets omhoog waardoor de vloer makkelijk hygiënisch schoon te houden is. Bovendien is deze horecavloer in een dag geplaatst en direct te gebruiken.

Voor een vloer in een keuken van een restaurant is het belangrijk dat de vloer veilig, schoon en sterk is. Ons horeca vloersysteem sluit perfect aan op deze wensen en eisen. De vloer is namelijk HACCP-geschikt en waterdicht. De vloer natuurlijk ook erg slijtvast. Daarnaast gaan schoonmaken aan het eind van de dag zonder problemen, door het naadloze systeem waarbij vuil geen kans krijgt zich vast te houden.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Horecavloer Amsterdam

Het mooie aan ons horeca vloersysteem is dat deze in één dag kan worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een horecavloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne. Heeft u net als Argentinos restaurant San Thomas in Amsterdam ook interesse in een professionele horecavloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.