Horecavloer Dordrecht – Op zoek naar een horecavloer in of rondom Dordrecht? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

Horecavloer Dordrecht

Horecavloer Dordrecht – De Tijd

Voor bierlokaal De Tijd in Dordrecht hebben wij een horecavloer mogen maken.

Voor een horecavloer gelden bepaalde eisen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de vloer makkelijk schoon te houden is en hygiënisch is. Ook is het belangrijk dat de vloer tegen zware belasting kan en slijtvast is. De veiligheid van het personeel mag ook niet vergeten worden.

Onze Duraquartz horecavloeren voldoen uiteraard aan al deze eisen. Doordat ze naadloos en waterdicht zijn is het makkelijk om ze schoon te houden. Het Duraquartz-systeem is ook zeer slijtvast en zwaar belastbaar, al een paar uur nadat de vloer gemaakt is. Dit betekent dat het maken van de vloer ook geen kostbare tijd verspilt. U heeft al binnen een dag een vloer.

Horecavloer

Voor de veiligheid wordt er naar wens van de opdrachtgever een bepaalde hoeveelheid antislip aangebracht. Uiteraard zijn onze vloeren HACCP gecertificeerd.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Horecavloer Dordrecht

Het mooie aan onze horecavloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een horecavloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als De Tijd uit Dordrecht ook interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.