Horecavloer Haarlem – Op zoek naar een horecavloer in of rondom Haarlem? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

Horecavloer Haarlem

Horecavloer Haarlem – Restaurant Mr & Mrs

Voor Restaurant Mr & Mrs in Haarlem hebben wij een mooie horecavloer mogen maken.

In de keuken van een restaurant is het belangrijk dat de vloer schoon is en veilig. Ook moet de vloer tegen een stootje kunnen. Onze horecavloeren voldoen aan alle eisen en zijn ook HACCP geschikt. Omdat de vloeren waterdicht zijn en naadloos krijgt vuil geen kans om zich op te hopen. De vloeren zijn zo makkelijk hygiënisch schoon te houden.

Voor de veiligheid is het belangrijk dat de vloer niet glad is. Hiervoor brengen wij een antisliplaag aan die aan te passen is naar de wensen van de opdrachtgever.

Horecavloer restaurant

Uiteraard zijn onze Duraquartz vloeren ook zeer slijtvast en zwaar belastbaar. Vrijwel direct nadat ze gelegd zijn! Het maken van een vloer kan trouwens al in één dag gebeuren. U verspilt dus geen kostbare tijd met een horecavloer van Smit bedrijfsvloeren!

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Horecavloer Haarlem

Het mooie aan onze horecavloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een horecavloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u ook interesse in een professionele horecavloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.