Horecavloer Maastricht – Op zoek naar een horecavloer in Maastricht en omgeving?  Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

Horecavloer Maastricht

Horecavloer Maastricht – Restaurant Beluga

Wij hebben bij Restaurant Beluga een nieuwe keukenvloer mogen plaatsen. Dit restaurant heeft twee michelinsterren en is gevestigd in Maastricht. De Chef-kok is Hans van Wolde. Kwaliteit is erg belangrijk voor dit sterrenrestaurant, een keukenvloer van Smit Bedrijfsvloeren past daar perfect bij!

Onze DuraQuartz keukenvloeren zijn vloeistofdicht en voorzien van antislip. Wij leggen deze vloer in één dag en u kunt er direct volledig gebruik van maken. U hoeft uw restaurant dus maar 1 dag te sluiten. We kunnen werken over bijna alle bestaande ondervloeren zoals bijvoorbeeld:  tegels, hout, beton en cementdekvloeren.

Wilt u net als Hans van Wolde van Restaurant Beluga een HACCP keukenvloer? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Kijk op BelugaLovesYou.com voor meer informatie over dit geweldige restaurant!

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Horecavloer Maastricht

Het mooie aan onze horecavloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een horecavloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Beluga in Maastricht ook interesse in een professionele horecavloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.