Horecavloer Rotterdam – Bij Smit vloeren kunt u terecht voor een nieuwe horecavloer in en rond Rotterdam

Horecavloer Rotterdam - Man met Bril Koffie

Horecavloer Rotterdam – Man met Bril Koffie

Bij Man met Bril Koffie in Rotterdam hebben wij een multifunctionele horecavloer mogen leggen. Deze koffiezaak is gespecialiseerd in het branden van verse koffiebonen voor de ultieme smaakbeleving van heerlijke koffie. De bonen worden op locatie gebrand in de branderij, waarna de koffie wordt geserveerd in de koffiebar.

De wensen van Man met Bril Koffie waren dat de vloer functioneel moet zijn en moet voldoen aan veiligheid- en hygiënevoorschriften. Ons horeca vloersysteem sluit perfect aan op deze wensen en eisen. In de branderij kan gerust met karren worden gerold en geschoven. Daarnaast gaan schoonmaken aan het eind van de dag zonder problemen, door het naadloze systeem waarbij vuil geen kans krijgt zich vast te houden.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Horecavloer Rotterdam

Het mooie aan ons horeca vloersysteem is dat deze in één dag kan worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een horecavloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne. Heeft u net als Man met Bril Koffie in Rotterdam ook interesse in een professionele horecavloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.