Horecavloer Utrecht – Op zoek naar een horecavloer in of rondom Utrecht? Bij Smit bent u aan het juiste adres.

horecavloer utrecht

Horecavloer Utrecht – Beers & Barrels at the Harbour

Voor restaurant Beers & Barrels hebben wij een mooie horecavloer gelegd. Beers & Barrels at the Harbour  is een hippe bar en restaurant aan de veilinghavenkade in Utrecht.

Voor dit restaurant was een mooie vloer nodig die ook tegen dagelijks gebruik zoals geschuif met stoelen en tafels kan. Om aan deze eisen te voldoen hebben wij een mooie DuraQuartz restaurantvloer gemaakt die naadloos is en erg slijtvast is. De vloer is omdat deze naadloos en glad is ook erg makkelijk te reinigen.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Horecavloer Utrecht

Het mooie aan ons horeca vloersysteem is dat deze in één dag kan worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een horecavloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne omdat vuil zich zo nog moeilijker kan ophopen in hoekjes. Heeft u net als Beers & Barrels at the Harbour in Utrecht ook interesse in een professionele horecavloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.

Als u zelf nog meer wilt lezen over onze vloersystemen, kunt u meer informatie vinden op onze pagina’s Duraquartz en Restaurantvloeren.