keukenvloer-amsteredam-vapiano

Keukenvloer Amsterdam – Vapiano

Bij restaurantketen Vapiano in Amsterdam hebben wij een keukenvloer mogen leggen. De keten staat bekend om Italiaanse gezelligheid en eten. De keuken staat op een bijzondere manier in contact met het restaurant. Bij Vapiano bestelt uw pasta, pizza of salade rechtstreeks bij de chefkok, midden in het restaurant. Het bijzondere hieraan is dat de gerechten voor uw neus worden klaargemaakt. De lange eikenhouten tafels bij Vapiano nodigen uit om contact te maken met vrienden, familie of andere gasten.

De keukenvloer die Vapiano Amsterdam bij ons heeft uitgekozen sluit naadloos aan op de kenmerkende sfeer, maar ook is gedacht aan de praktische en veilige aspecten van de vloer. Zo is onze keukenvloer HACCP goedgekeurd, kunnen tegen een stootje, zijn naadloos en voorzien van antislip. Onze vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden, zonder moeilijke onderhoudsadviezen. Door het makkelijke onderhoud kan de focus liggen bij het klaarmaken van heerlijke gerechten.

keukenvloer amsterdam

Een aantal keukenvloeren in Amsterdam

Keukenvloer Amsterdam

Het mooie aan ons keuken vloersysteem is dat deze in één dag kan worden gelegd. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen. Een keukenvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Heeft u ook interesse in een professionele keukenvloer in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.