keukenvloer Breda – Heeft u een keukenvloer nodig voor uw horecaonderneming in de buurt van Breda? Smit bedrijfsvloeren kan hem maken!

Horecavloer Breda

Horecavloer Breda – Restaurant Charelli

Restaurant Charelli is gevestigd op het Van Coothplein in Breda. Voor dit restaurant hebben wij een vloer gemaakt in de keuken.

Voor een keukenvloer is het zeer belangrijk dat de vloer schoon is. Er wordt immers met eten gewerkt. Een keukenvloer van Smit Vloerspecialisten is naadloos en waterdicht en verkrijgbaar met holle plinten voor extra hygiëne. Het is dus makkelijk om deze vloeren altijd hygiënisch schoon te houden. Uiteraard is de vloer ook HACCP geschikt.

Ook is veiligheid erg belangrijk in een drukke keuken met veel personeel. Daarom brengen wij naar wens van de klant een antisliplaag aan waardoor het gevaar van uitglijden zelfs met een natte vloer sterk afneemt.

Verder zijn onze vloeren zeer slijtvast en zwaar belastbaar. Bovendien kunnen wij deze keukenvloeren al in één dag leggen waardoor u geen dure tijd verspilt.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Keukenvloer Breda

Het mooie aan onze keukenvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een keukenvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Charelli in Breda ook interesse in een keukenvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.