Keukenvloer Deventer – Heeft u een professionele keukenvloer nodig? Smit bedrijfsvloeren biedt de perfecte oplossing voor uw horecabedrijf!

Keukenvloer Deventer

Keukenvloer Deventer – Restaurant Da Mario

Restaurant Da Mario is een Italiaans restaurant gevestigd aan de Vleeshouwerstraat in Deventer.

Voor dit restaurant hebben wij een mooie keukenvloer mogen maken. Voor een keukenvloer is het belangrijk dat de vloer hygiënisch is en dat er veilig op kan worden gewerkt. Uiteraard is het ook belangrijk dat de vloer lang meegaat.

De vloer is zeer hygiënisch omdat er geen naden zijn waar vuil in kan blijven zitten. Ook is de vloer natuurlijk waterdicht. Het is dus heel eenvoudig om de vloer schoon te maken.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over gladheid, want wij brengen een antisliplaag aan naar uw eisen. Met deze antisliplaag is de vloer dus een stuk veiliger voor u en uw personeel.

keukenvloer

Uiteraard is ons Duraquartz vloersysteem bestand tegen zware belasting (bijvoorbeeld zware karren of apparatuur) en zeer slijtvast. Bovendien kunt u de vloer bijna direct nadat deze is gemaakt volledig gebruiken.

Onze vloeren worden in één dag gemaakt, dus het kost u zo min mogelijk kostbare tijd. Bent u geïnteresseerd in een keukenvloer? Neem contact met ons op of lees verder over onze vloersystemen.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Keukenvloer Deventer

Het mooie aan onze keukenvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een keukenvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Da Mario in Deventer ook interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.