Keukenvloer Rotterdam – Voor een nieuwe keukenvloer in Rotterdam gaat u naar Smit vloeren

Keukenvloer Rotterdam - Burgerking

Keukenvloer Rotterdam – Burger King Lijnbaan

Bij Burger King in Rotterdam hebben wij een keukenvloer mogen leggen. Deze vestiging van Burger King ligt midden in Rotterdam en wordt dus goed bezocht.

Burger King is een fastfoodrestaurant waar de hele dag wordt gewerkt. Het is daarom belangrijk dat de vloer slijtvast is. Onze vloeren zijn daarom van zeer hoge kwaliteit en zwaar belastbaar. Ook moet de vloer makkelijk schoon te houden zijn. Dat is geen probleem met onze naadloze vloeistofdichte vloeren. Ook moet het in een keuken veilig zijn, daarom is de vloer ook antislip gemaakt rekening houdend met de manier waarop de vloer gebruikt wordt. De vloer voldoet vanzelfsprekend ook aan alle veiligheidseisen.

Keukenvloer Rotterdam Burger King

Keukenvloer Rotterdam – Het resultaat bij Burger King Lijnbaan

Keukenvloer Rotterdam

Het mooie aan ons keukenvloersysteem is dat deze in één dag kan worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een keukenvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Burger King in Rotterdam ook interesse in een professionele horecavloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte. Lees ook gerust meer over bijvoorbeeld onze DuraQuartz vloeren.