Keukenvloer Utrecht – Bij Smit vloeren kunt u terecht voor een nieuwe keukenvloer in Utrecht en omgeving

Keukenvloer Utrecht

Keukenvloer Utrecht – De Veiling

Bij Italiaans restaurant De Veiling in Utrecht hebben wij een mooie keukenvloer mogen leggen. Dit restaurant dat geïnspireerd is op de sfeer en de smaken van Italië is gevestigd aan de Veilinghavenkade in Utrecht .

Voor de vloer in de keuken van De Veiling geldt dat deze sterk moet zijn en moet voldoen aan veiligheid- en hygiënevoorschriften. Ons keukenvloersysteem sluit perfect aan op deze wensen en eisen. De keukenvloer is zeer slijtvast en zwaar belastbaar, direct na het leggen. Ook zit het met de veiligheid goed door een naar wens aangebrachte antisliplaag. Omdat ons keukenvloersysteem naadloos is en watervast kan vuil zich nergens ophopen en is het makkelijk te dweilen.

Een mooie keukenvloer dus, informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw onderneming.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Keukenvloer Utrecht

Het mooie aan ons keukenvloersysteem is dat dit in één dag kan worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een keukenvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als De Veiling in Utrecht ook interesse in een professionele keukenvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.