Magazijnvloer Amsterdam – Bij Smit vloeren kunt u terecht voor een nieuwe magazijnvloer in en rond Amsterdam

Magazijnvloer Amsterdam

Magazijnvloer Amsterdam – Amazing Oriental Duivendrecht

Voor deze groothandel in Aziatische voedingswaren hebben wij een magazijnvloer gemaakt.

Voor een magazijnvloer is het belangrijk dat de vloer slijtvast is vanwege het gebruik van palletwagens, rolcontainers etc. Ook moet de vloer veilig zijn voor het personeel. De vloer moet ook goed schoon te houden zijn, zeker als er voedsel in het magazijn opgeslagen staat.

Onze Duraquartz magazijnvloer voldoet aan al deze eisen. De vloer is zeer slijtvast en bestand tegen het gebruik van palletwagens, heftrucks en meer. Voor de veiligheid heeft de vloer een antisliplaag die afhankelijk van de eisen van het bedrijf gladder of ruwer kan worden gemaakt. Doordat de vloer naadloos en waterdicht is is de vloer ook erg makkelijk schoon te houden en kan er nergens vuil ophopen.

Magazijnvloer Amsterdam

Ook de laad- en losruimte behoort tot de magazijnvloer.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Magazijnvloer Amsterdam

Het mooie aan ons magazijnvloersysteem is dat dit in één dag kan worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een magazijnvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water en vuil op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het Duraquartz systeem is ook goed bestand tegen dagelijks gebruik van palletwagens, heftrucks etc. De vloer kan jaren mee.

Heeft u net als Amazing Oriental ook interesse in een magazijnvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.