Restaurantvloer Amsterdam – Bij Smit vloeren kunt u terecht voor een mooie restaurantvloer in en rond Amsterdam

Restaurantvloer Amsterdam

Restaurantvloer Amsterdam – Le 4 Stagioni Amsterdam

Bij Le 4 Stagioni in Amsterdam hebben wij een mooie restaurantvloer gemaakt. Dit Italiaanse restaurant maakt pizza’s en vele andere gerechten uit de Italiaanse keuken en is gevestigd aan de Johannes Verhulststraat in Amsterdam.

Voor Le4 Stagioni was een nieuwe vloer nodig in de keuken. Zo’n vloer moet hygiënisch zijn, makkelijk schoon te houden en veilig om op te werken. Daarom hebben wij een Duraquartz keukenvloer gemaakt. Deze vloer is naadloos en loopt iets omhoog aan de randen waardoor deze makkelijk schoon te houden is. De vloer is naar wens van de opdrachtgever met de juiste hoeveelheid antislip uitgerust waardoor het werk in de keuken veilig blijft. Uiteraard is de vloer uiterst duurzaam en slijtvast.

Ook voor uw restaurant kunnen wij een mooie vloer leveren, compleet aangepast op uw wensen.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Restaurantvloer Amsterdam

Het mooie aan ons restaurantvloersysteem is dat dit in één dag kan worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een restaurantvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Le 4 Stagioni in Amsterdam ook interesse in een professionele restaurantvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.