Restaurantvloer Rotterdam – Op zoek naar een restaurantvloer in of rondom Rotterdam? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

restaurantvloer rotterdam

Restaurantvloer Rotterdam – BIRD Rotterdam

BIRD in Rotterdam is Podium, Club en Restaurant. Voor het restaurant hebben wij een vloer in de keuken gemaakt.

Voor een keuken is het zeer belangrijk dat de vloer sterk en slijtvast is, maar ook schoon  en veilig. Onze restaurantvloeren zijn gelukkig zeer geschikt om aan al deze eisen te voldoen en meer. Een Duraquartz restaurantvloer is sterk en zeer slijtvast. De vloer is vanwege de antisliplaag ook erg veilig, het personeel loopt geen risico op uitglijden tijdens het werk. Omdat onze kunststof vloeren naadloos zijn is het eenvoudig om ze schoon te houden zonder dat vuil zich ergens ophoopt. In keukens wordt ook vaak gebruik gemaakt van holle plinten, waardoor er de vloer iets tegen de muur oploopt. Dit zorgt ervoor dat er geen hoek is tussen muur en vloer en dat er makkelijker te dweilen is zodat de vloer gemakkelijk hygiënisch blijft.

Bij dit restaurant hebben wij een vloer in de keuken gemaakt, maar ook buiten de keuken kunnen wij mooie vloeren plaatsen, klik hier voor meer informatie.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Restaurantvloer Rotterdam

Het mooie aan onze restaurantvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw restaurant niet gesloten hoeft te worden. Een restaurantvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u  ook interesse in een restaurantvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.