Slagerijvloer Eindhoven – Smit vloeren kan voor uw slagerij in Eindhoven en omgeving een mooie vloer maken.

Slagerijvloer Eindhoven

Slagerijvloer Eindhoven – Slagerij Reinders

Bij Vleesrokerij en Zouterij Ad Reinders in Eindhoven hebben wij een mooie slagerijvloer mogen leggen. Ad Reinders is gespecialiseerd in het roken en zouten van vlees. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1870.

Voor een bedrijf dat met vlees werkt zoals dit is belangrijk dat de vloer functioneel is en voldoet aan alle geldende veiligheid- en hygiënevoorschriften. Ons slagerijvloersysteem sluit perfect aan op deze wensen en eisen. De vloer kan goed tegen dagelijks gebruik zoals het rollen met karren. Daarnaast gaat schoonmaken aan het eind van de dag zonder problemen, door het naadloze systeem waarbij vuil geen kans krijgt zich vast te houden. De vloer voldoet ook aan de eerder genoemde veiligheidseisen, waaronder HACCP.

Rotterdam slagerijvloer

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Slagerijvloer Eindhoven

Een groot voordeel van ons slagerijvloersysteem is dat uw vloer binnen één dag gemaakt kan worden. De vloer is direct belastbaar en kan over een bestaande vloer heen worden gelegd. Het plaatsen van de vloer kan eventueel zelfs ‘s nachts of ‘s avonds worden gedaan om zodat u de volgende dag meteen weer aan de slag kunt. Ook zijn onze DuraQuartz kunststof vloeren van hoge kwaliteit en erg slijtvast.

Voor slagerijen en andere bedrijven die vlees verwerken is het ook belangrijk om veilig en hygiënisch te werken. Ons slagerijvloersysteem is daarom waterdicht en naadloos waardoor er nergens vuil tussen kan komen en de vloer makkelijk schoon te houden is. Om te voorkomen dat mensen uitglijden op een natte slagerijvloer is ons vloersysteem ook antislip. De vloer is ook HACCP goedgekeurd, HALAL gecertificeerd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

De slagerijvloer is ook naar wens verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse plintafwerkingen. Wij kunnen voor uw bedrijf dus een vloer maken die volledig op maat gemaakt is.

Heeft u interesse in een slagerijvloer in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.