Slagerijvloer Haarlem – Op zoek naar een vloer voor uw slagerij in of rondom Haarlem? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

slagerijvloer haarlem

Slagerijvloer Haarlem – Slagerij J. Groot & Zn.

Voor Slagerij Groot in Bloemendaal (vlakbij Haarlem) hebben wij een mooie slagerijvloer mogen maken.

Voor slagerijen gelden verschillende eisen aan de vloeren. Hygiëne is zeer belangrijk voor slagerijen, maar ook veiligheid en natuurlijk kwaliteit van de vloer zijn van belang.

Ons Duraquartz vloersysteem is HACCP gecertificeerd en is zeer hygiënisch. Doordat onze vloeren naadloos zijn en waterdicht is schoonmaken zeer gemakkelijk. Vuil kan nergens blijven zitten, zeker in combinatie met holle plinten waardoor de vloer bij de muren iets omhoog loopt zonder een scherpe hoek die lastig schoon te houden is.

slager vloer leeuwarden

Onze slagerijvloeren zijn ook veilig door de antisliplaag die wij naar wens van de opdrachtgever aanbrengen. Ook als de vloer nat is. Hierdoor loopt personeel geen risico om uit te glijden. Uiteraard zijn onze vloeren zeer slijtvast en zwaar belastbaar. En dat geldt meteen als de vloer gelegd is. Wij kunnen binnen één dag een nieuwe vloer maken waarop u direct weer aan de slag kan!

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Slagerijvloer Haarlem

Het mooie aan onze slagerijvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een slagerijvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als slagerij Groot ook interesse in een professionele slagerijvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.