Slagerijvloer Leiden – Op zoek naar een slagerijvloer in Leiden en omgeving? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

slagerijvloer leiden

Slagerijvloer Leiden – Slagerij Henco

Slagerij Henco in Leiden is gevestigd aan de Ijsselkade. Voor dit bedrijf hebben wij een mooie slagerijvloer mogen maken.

In een slagerij wordt uiteraard met vers eten gewerkt, waardoor het belangrijk is dat alles altijd schoon is. Het is daarom belangrijk dat een vloer niet alleen voldoet aan HACCP eisen, maar ook makkelijk schoon te houden is. Verder is de veiligheid belangrijk, uw medewerkers mogen natuurlijk niet uitglijden.

Het DuraQuartz vloersysteem voldoet aan al deze eisen en meer. Het voldoet aan de HACCP eisen en is vloeistofdicht en naadloos. Dit maakt de reiniging van de vloer zeer gemakkelijk. Bovendien is er de mogelijkheid om holle plinten te gebruiken waardoor de vloer iets tegen de muur op loopt. Dit maakt het nog makkelijker om de vloer hygiënisch schoon te krijgen.

De veiligheid wordt gegarandeerd door een antisliplaag die in verschillende niveau’s van grofheid kan worden aangebracht afhankelijk van de eisen aan de vloer. Onze Duraquartz vloeren zijn ook zeer duurzaam en bewijzen zich al tientallen jaren bij vele klanten.

slagerijvloer leiden

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Slagerijvloer Leiden

Het mooie aan onze slagerijvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een slagerijvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als slagerij Henco ook interesse in een professionele slagerijvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.