Slagerijvloer Utrecht – Bij Smit vloeren kunt u terecht voor een nieuwe slagerijvloer in en rond Utrecht

slagerijvloer utrecht

Slagerijvloer Utrecht – Biologische slagerij De Molen

Wij hebben voor slagerij De Molen in Utrecht een mooie slagerijvloer gemaakt. Slagerij De Molen heeft een winkel die gevestigd is in de grootste korenmolen van Europa en levert eerlijke producten van goede kwaliteit.

De slagerijvloer voor De Molen moest voldoen aan veiligheid- en hygiënevoorschriften omdat er natuurlijk met eten wordt gewerkt. Ons slagerij vloersysteem sluit perfect aan op deze wensen en eisen. De vloer is HACCP gecertificeerd. Ook kan de vloer goed tegen een stootje. De vloer is zwaar te belasten en krasvast. Er kan dus jaren hard gewerkt worden. Ook is de vloer erg goed schoon te houden door het naadloze systeem waarbij vuil geen kans krijgt zich vast te houden.

Rotterdam slagerijvloer

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Slagerijvloer Utrecht

Een groot voordeel van ons slagerijvloersysteem is dat uw vloer binnen één dag gemaakt kan worden. De vloer is direct belastbaar en kan over een bestaande vloer heen worden gelegd. Het plaatsen van de vloer kan eventueel zelfs ‘s nachts of ‘s avonds worden gedaan om zodat u de volgende dag meteen weer aan de slag kunt. Ook zijn onze DuraQuartz kunststof vloeren van hoge kwaliteit en erg slijtvast.

Voor slagerijen en andere bedrijven die vlees verwerken is het ook belangrijk om veilig en hygiënisch te werken. Ons slagerijvloersysteem is daarom waterdicht en naadloos waardoor er nergens vuil tussen kan komen en de vloer makkelijk schoon te houden is. Om te voorkomen dat mensen uitglijden op een natte slagerijvloer is ons vloersysteem ook antislip. De vloer is ook HACCP goedgekeurd, HALAL gecertificeerd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

De slagerijvloer is ook naar wens verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse plintafwerkingen. Wij kunnen voor uw bedrijf dus een vloer maken die volledig op maat gemaakt is.

Heeft u interesse in een slagerijvloer in Utrecht? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.