Winkelvloer Almere – Op zoek naar een winkelvloer in of rondom Almere? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

Winkelvloer Almere

Winkelvloer Almere – Amazing Oriental

Amazing Oriental is gespecialiseerd in voedingsmiddelen uit Azië. Om voedingsmiddelen op te slaan is het belangrijk dat er een hygiënische ruimte is waar veilig kan worden gewerkt met deze producten.

Ons winkelvloersysteem is zeer geschikt voor dit soort doeleinden. Duraquartz vloeren zijn niet alleen zeer slijtvast, maar ook volledig naadloos, waterdicht en daardoor dus ontzettend hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Door middel  van een antislipcoating is de vloer ook veilig voor personeel. In keukens is het ook zeer gebruikelijk om ronde plinten te gebruiken waardoor de vloer iets omhoog tegen de muur oploopt zonder scherpe hoeken waar vuil in kan blijven zitten.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Winkelvloer Almere

Het mooie aan onze winkelvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw restaurant niet gesloten hoeft te worden. Een winkelvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne. Heeft u ook interesse in een professionele winkelvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.