Winkelvloer Apeldoorn – Op zoek naar een winkelvloer in of rondom Apeldoorn? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

Winkelvloer Apeldoorn

Winkelvloer Apeldoorn – Tuunte Fashion

Tuunte is een keten van kledingwinkels die vooral in het oosten van het land gevestigd zijn. Voor hun vestiging in het centrum van Apeldoorn hebben wij een mooie gietvloer gemaakt.

Voor een winkel is het van belang dat de vloer bijdraagt aan een goede uitstraling van het bedrijf. Het moet er dus strak uit zien. Een winkelvloer van Smit vloersystemen voldoet hier uiteraard aan, omdat wij gietvloeren maken die naadloos zijn en leverbaar in elke kleur die je maar kunt bedenken.

Ook belangrijk is duurzaamheid en gemak van onderhoud. In een winkel komen elke dag veel klanten, dus moet de vloer goed tegen slijtage kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Ook dit zit goed met een winkelvloer van Smit vloersystemen. Onze vloeren zijn slijtvast en zwaar belastbaar. Doordat de vloeren naadloos en waterdicht zijn is het niet moeilijk om de vloer schoon te houden.

Bent u geïnteresseerd in een winkelvloer? Neem gerust contact met ons op of kijk verder op de website om meer te weten te komen over de mogelijkheden!

Voor een bedrijf waar materialen worden gemaakt en ontwikkeld is het belangrijk dat de vloer sterk is, maar ook schoon  en veilig. Ons bedrijfsvloersystemen zijn gelukkig zeer geschikt om aan alle eisen van dit bedrijf te voldoen en meer. Een Duraquartz bedrijfsvloer is zwaar belastbaar en zeer slijtvast. Werken met zware spullen is geen probleem. Ook wordt de vloer naar wens geleverd met een antisliplaag. Omdat onze kunststof vloeren naadloos zijn is het eenvoudig om ze schoon te houden zonder dat vuil zich ergens ophoopt. Ook voor u kunnen wij een mooie bedrijfvloer maken, al binnen één dag!

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Winkelvloer Apeldoorn

Het mooie aan onze winkelvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een winkelvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden.

Heeft u ook interesse in een winkelvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.