Winkelvloer Arnhem – Op zoek naar een nieuwe winkelvloer in de buurt van Arnhem? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

Winkelvloer Arnhem

Winkelvloer Arnhem – Tuunte Arnhem

Voor een vestiging van Tuunte in Arnhem hebben wij een mooie winkelvloer gemaakt.

Voor een winkelvloer is duurzaamheid belangrijk, omdat er elke dag veel mensen overheen lopen. Onze winkelvloeren zijn hier uiteraard tegen bestand. Zelfs zwaardere belasting met bijvoorbeeld zware karren is geen probleem.

Een winkelvloer moet ook schoon zijn, zodat de winkel er netjes uitziet. Daarom is het handig dat onze winkelvloeren compleet naadloos en waterdicht zijn waardoor schoonmaken makkelijk is. Bovendien kunnen wij vloeren maken in bijna elke kleur die u kunt bedenken, en in veel verschillende afwerkingen, waardoor de vloer altijd bij de inrichting van de winkel past.

Als u interesse heeft in een winkelvloer kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Winkelvloer Arnhem

Een groot voordeel van winkelvloeren van Smit bedrijfsvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een winkelvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Tuunte ook interesse in een mooie winkelvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.