Winkelvloer Lelystad – Smit Vloersystemen maakt voor winkels en andere bedrijven professionele kunststof vloeren op maat.

winkelvloer lelystad

Winkelvloer Lelystad – Winkelcentrum Lelystad

In Lelystad hebben wij een nieuwe gietvloer gemaakt in de Kroonpassage. In dit winkelcentrum lag een tegelvloer. Wij hebben een nieuwe DuraQuartz vloer over de bestaande vloer heen gelegd buiten de winkeltijden om. Een DuraQuartz vloer kan namelijk in één dag worden gelegd.

Voor een vloer in een winkelcentrum is het belangrijk dat de vloer tegen een stootje kan, er lopen immers dagelijks veel mensen overheen. Ook moet de vloer er fris uitzien, het winkelcentrum moet natuurlijk een frisse uitstraling hebben.

winkelvloer lelystad

Ons Duraquartz vloersysteem is zeer sterk en slijtvast. De vloer is dus makkelijk bestand tegen de mensen die er dagelijks overheen lopen. Doordat onze vloeren naadloos zijn en waterdicht is schoonmaken zeer gemakkelijk. Vuil kan nergens blijven zitten. Door de mogelijkheid om een antisliplaag aan te brengen kan de vloer ook veilig worden gemaakt voor toepassingen waar de vloer vaak nat is.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Winkelvloer Lelystad

Het mooie aan onze winkelvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een winkelvloer Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren om bij uw huisstijl te passen en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als de Kroonpassage ook interesse in een professionele winkelvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.