Winkelvloer Utrecht – Op zoek naar een winkelvloer in of rondom Utrecht? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

Winkelvloer Utrecht

Winkelvloer Utrecht – Olijfje Groente En Fruit

Voor Olijfje Groente en Fruit in Utrecht hebben wij een mooie DuraQuartz  winkelvloer gemaakt.

Voor deze winkel was het belangrijk om een vloer te hebben die uiteraard slijtvast en zwaar belastbaar is. Maar omdat deze winkel met vers eten werkt is het ook belangrijk om een hygiënische vloer te hebben. Het DuraQuartz vloersysteem is HACCP gecertificeerd en zeer hygiënisch omdat het naadloos en waterdicht is. Ook is er een antisliplaag aangebracht zodat men niet uit kan glijden op de vloer.

Een winkelvloer als deze maken wij in één dag, waardoor uw bedrijf zeer weinig hinder ondervindt van het maken van de nieuwe vloer.

Heeft u ook interesse in een DuraQuartz vloer of een andere winkelvloer? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

supermarktvloer

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Winkelvloer Utrecht

Het mooie aan onze winkelvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een winkelvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. Wij kunnen dus voor iedere soort winkel een geschikt vloersysteem leveren dat past bij de eisen van uw bedrijf.

Heeft u net als Olijfje Groente en Fruit ook interesse in een professionele winkelvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.