Onze troffelvloeren zijn zeer geschikt voor gebruik in koel- en vriescellen. De koelcelvloer is vloeistofdicht en voorzien van antislip. Ook is een goede chemicaliën bestendigheid van groot belang in een vriescel vanwege de permanente belasting.

Eigenschappen koelcelvloer

De DuraQuartz troffelvloeren voor vries- en koelcellen worden in 1 dag geplaatst, en zijn direct volledig belastbaar. We kunnen veelal direct over de bestaande situatie heen werken, denk hierbij aan tegels, betonvloeren of cementdekvloeren. Indien gewenst werken wij de koelcellen af met ronde hygiënische plinten. U heeft de keuze uit een groot aantal kleurmixen.

Onze koelcelvloer is HACCP en Halal gecertificeerd en voldoet aan Arbo technische voorschriften.

koelcelvloer

DuraQuartz

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

Referenties voor vries- en koelcelvloer

Bakkerij Het Stoepje, SBZ BV, Driessen Hilversum, Bakkerij van Eijk, Hollandse Mosselcentrale, Slagerij Aalders, Bakkerij van de Mortel, Vonk Vleeswaren, Bakkerij Schreuder, Het Galgenwiel, Doubletree Hilton, Slagerij Yildiz, H. de Haan BV, Buurman Twello, Burger King, Slagerij Henco, Mr. Fisch