bakkerijvloer bakkerij boogaard oldemarkt

Nieuwe Bakkerijvloer Bakkerij Boogaard Oldemarkt! Bij Bakkerij Boogaard in Oldemarkt hebben we onlangs een nieuwe bakkerijvloer mogen maken. Gekozen is voor een hittebestendige PU mortel voor de ovens, en een DuraQuartz Troffelvloer in de overige ruimten.

We hebben deze vloeren in 1 dag geplaatst, en na 2 uur was onze DuraQuartz alweer volledig belastbaar. Onze bakkerijvloeren zijn vloeistofdicht, antislip en voldoen aan alle eisen voor HACCP.

Voor de ovens hebben wij onze Monopur Industry PU Mortel geplaatst. Deze vloer is hittebestendig en zwaar chemisch en mechanisch belastbaar. De dikte van de Monopur Industrievloer is 4-6mm. De vloer is te maken in grijs, rood, geel en groen.

Wilt u meer informatie ontvangen, of een offerte op maat? neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak bij u op locatie!

Resultaat