keukenvloer scheveningen

Keukenvloer Scheveningen – Bij Grand Café Vitessen in Den Haag Scheveningen hebben we een mooie DuraQuartz Troffelvloer mogen aanbrengen in de keuken. Er is gekozen voor een lichtgrijze vloer met een stevige antislip afwerking. We hebben deze vloer gemaakt in 1 nacht, zodat het niet nodig was om het restaurant een dag te sluiten.

Onze DuraQuartz keukenvloeren zijn zeer geschikt voor de horeca en grootkeukens. Wij maken deze vloerafwerkingen doorgaans in 1 dag, en ze zijn direct volledig belastbaar. Wij geven standaard 5 jaar garantie op onze keukenvloeren. De vloer bij Grand Café Vitesse hebben we ook voorzien van holle plinten, hierdoor is de vloer gemakkelijk schoon te maken. Ons systeem is gemiddeld 5 mm dik. Wij kunnen veelal over de bestaande tegelvloeren heen werken.

Kijk ook eens op de website van Grand Café Vitesse: www.vitesse-scheveningen.nl

Wilt u ook een geschikte vloer voor uw keuken, die voldoen aan alle strenge hygiëne eisen? neem dan contact op met Smit Vloeren!

DuraQuartz Keukenvloer