vloeren melkstal

De beste vloer voor uw melkstal

Een melkstal vloer van Smit Vloeren is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Wij plaatsen melkstal vloeren die al binnen een paar uur klaar zijn voor gebruik. Bovendien zijn onze vloeren stevig, zwaar belastbaar en bestand tegen vochtinvloeden. Een melkstal vloer van Smit Vloeren is dus een veilige keuze, voor u en voor uw koeien. Wilt u meer weten over deze betrouwbare basis voor in de melkstal? Lees dan snel verder!

Eigenschappen van onze melkstal vloer

De melkstal vloer van Smit Vloeren is van hoge kwaliteit en geschikt voor in iedere stal. De vloer is duurzaam, veilig en gaat gegarandeerd jaren mee dankzij zijn bijzondere eigenschappen:

  • Slijtvast
  • Slagvast en stootvast
  • Zwaar belastbaar
  • Glad, lichtslip of antislip
  • HACCP en Halal gecertificeerd
  • Bestand tegen melkzuren, vocht, urine en chemische invloeden
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

U kunt dezelfde dag weer melken

Een melkstal vloer leggen kan veel tijd in beslag nemen. Maar bij Smit Vloeren begrijpen we dat u de melkstal weer zo snel mogelijk nodig heeft. Ons proces is uniek. Daardoor is onze melkstal vloer binnen een paar uur volledig uitgehard. Hierna is de vloer direct belastbaar en klaar voor gebruik. Het plaatsen van de vloer kan dus gewoon tussen twee melkbeurten door. Zo kunt u nog dezelfde dag uw koeien melken op de nieuwe vloer. Dit is goed voor de koeien en goed voor uw bedrijf.

Geschikt voor iedere ondergrond

De melkstal vloer van Smit Vloeren is opgebouwd uit vijf verschillende lagen. Hierdoor leggen wij gegarandeerd een vloer van hoge kwaliteit die slijtvast is. Onze specialisten kunnen de melkstal vloer op vrijwel iedere harde ondergrond plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan beton, zandcement, tegels of hout. Met onze speciale primer zorgen we voor optimale en duurzame hechting aan de ondergrond. Ook kunnen we de melkstal vloer plaatsen op een ongelijke ondergrond. De vloer wordt afgewerkt met een beschermende slijtvaste laag, die voorzien is van UV- en kleurbescherming. Zo heeft u jarenlang profijt van een hoogwaardige melkstal vloer.

Melkstal vloer laten plaatsen door Smit Vloeren

Smit Vloeren plaatst uw melkstal vloer in slechts een paar uur tijd. U kunt dezelfde dag nog melken op uw nieuwe vloer. Wij werken in heel Nederland en zijn ook actief in delen van België en Duitsland. Dus wilt u een veilige melkstal vloer van hoge kwaliteit? Neem dan telefonisch contact op via 0314-345627. U kunt ook een mail sturen naar info@smitvloeren.nl. Onze specialisten helpen u graag!