Winkelvloer Den Haag – Op zoek naar een winkelvloer in Den Haag? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

Winkelvloer Den Haag

Winkelvloer Den Haag – Biologische supermarkt Madal Bal

Madal Bal is een biologische supermarkt in Den Haag. Voor dit bedrijf hebben wij een mooie winkelvloer gemaakt.

Een mooie vloer kan veel bijdragen aan de uitstraling van een winkel, maar er lopen elke dag veel mensen op. Het is daarom van belang dat de vloer goed schoon te houden is en slijtvast is zodat de winkel er altijd net uitziet.

Onze naadloze en sterke DuraQuartz vloeren zijn daarom uitermate geschikt als winkelvloer. Doordat de vloer naadloos en waterdicht is is het makkelijk om de vloer schoon te vegen of dweilen zonder dat er ergens vuil blijft liggen. DuraQuartz vloeren zijn zeer zwaar belastbaar en kunnen makkelijk tegen het gebruik in een winkel.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Winkelvloer Den Haag

Het mooie aan onze winkelvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een winkelvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als biologische supermarkt Madal Bal ook interesse in een professionele winkelvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.