supermarktvloeren

In de loop der jaren zijn onze supermarktvloeren voortdurend verbeterd en aangepast aan het huidige gebruik en de meest recente voorwaarden. Met veel zorg en aandacht hebben wij in samenwerking met winkeliers een vloersysteem ontwikkeld dat bestand is tegen intensief gebruik. Zo is iedere supermarktvloer die wij hebben aangelegd in hoge mate bestendigd tegen een aanzienlijke loopbelasting en bestand tegen wandel- en winkelwagens.

Onze winkelvloeren zijn in de meeste gevallen hoger gepigmenteerd dan normale vloeren. Dit doen wij om met de kleur van de winkelvloer de beleving in een winkel te creëren die aansluit bij de zaak.

De aanleg van uw winkelvloer

Het aanbrengen van supermarktvloeren geschiedt middels een grondige inspectie van de ondervloer waarna de vloer volledig vet- en stofvrij gemaakt wordt. Vervolgens impregneren wij de vloer en zullen wij grote oneffenheden in de ondervloer wegwerken, mocht dat noodzakelijk zijn. Zodra deze stappen zijn doorlopen, gaan wij over tot de daadwerkelijke aanleg van de winkelvloer, waarna deze uiteindelijk een dikte zal hebben van zo’n twee tot drie millimeter.

vloer supermarkt

Eenvoudig te onderhouden

Uw nieuwe supermarktvloer is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, doordat de supermarktvloeren speciaal zijn ontwikkeld om vuil tegen te gaan en de hechting van het vuil te minimaliseren. Bovendien is de vloer ook gemakkelijk te repareren bij beschadigingen aan de winkelvloer. Op onze kunststof supermarktvloeren geven wij tevens een aanzienlijke garantie.

[WPSM_FAQ id=3959]

supermarktvloer

vloer voor supermarkt

vloer groentewinkel

vloer supermarkt

Referenties Supermarktvloeren

Spar, Plus Maasbracht, Fruithof Antwerpen