supermarktvloeren

In de loop der jaren zijn onze supermarktvloeren voortdurend verbeterd en aangepast aan het huidige gebruik en de meest recente voorwaarden. Met veel zorg en aandacht hebben wij in samenwerking met winkeliers een vloersysteem ontwikkeld dat bestand is tegen intensief gebruik. Zo is iedere supermarktvloer die wij hebben aangelegd in hoge mate bestendigd tegen een aanzienlijke loopbelasting en bestand tegen wandel- en winkelwagens.

Onze winkelvloeren zijn in de meeste gevallen hoger gepigmenteerd dan normale vloeren. Dit doen wij om met de kleur van de winkelvloer de beleving in een winkel te creëren die aansluit bij de zaak.

De aanleg van uw winkelvloer

Het aanbrengen van supermarktvloeren geschiedt middels een grondige inspectie van de ondervloer waarna de vloer volledig vet- en stofvrij gemaakt wordt. Vervolgens impregneren wij de vloer en zullen wij grote oneffenheden in de ondervloer wegwerken, mocht dat noodzakelijk zijn. Zodra deze stappen zijn doorlopen, gaan wij over tot de daadwerkelijke aanleg van de winkelvloer, waarna deze uiteindelijk een dikte zal hebben van zo’n twee tot drie millimeter.

vloer supermarkt

Eenvoudig te onderhouden

Uw nieuwe supermarktvloer is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, doordat de supermarktvloeren speciaal zijn ontwikkeld om vuil tegen te gaan en de hechting van het vuil te minimaliseren. Bovendien is de vloer ook gemakkelijk te repareren bij beschadigingen aan de winkelvloer. Op onze kunststof supermarktvloeren geven wij tevens een aanzienlijke garantie.

DuraQuartz

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

supermarktvloer

vloer voor supermarkt

vloer groentewinkel

vloer supermarkt

Referenties Supermarktvloeren

Spar, Plus Maasbracht, Fruithof Antwerpen