sanitaire vloer

Een sanitaire vloer

Bent u op zoek naar een sanitaire vloer? Onze kunststof vloeren zijn uitermate geschikt voor diverse sanitaire ruimtes. De vloeren zijn hygiënisch, vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen. Veelal wordt er ook gekozen voor onze sanitaire holplinten. Doordat deze plinten een “ronde hoek” hebben, kan hier geen vuil in gaan zitten! Dit maakt schoonmaken van de vloer makkelijker en sneller.

Toepassingsgebieden

Wij plaatsen onze sanitaire vloer in toiletten, kleedkamers, douches, toiletwagen, sanitairunits, sportverenigingen, etc. Onze sanitaire afwerking is ideaal voor de kleutertoiletten. Doordat er vaak urine in de tegelvoegen trekt, ontstaat er stank in de kleutertoiletten. Na het plaatsen van onze gietvloer is dit verholpen! Ons DuraQuartz vloersysteem is ca. 3mm dik, meestal kunnen wij over het bestaande tegelwerk heen plaatsen.

Eigenschappen sanitaire vloer

  • Vloeistofdicht
  • Hygiënisch
  • Antislip
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Vele kleuren leverbaar
  • Eventueel sanitaire holplinten

vloer sanitair

gietvloer met holplint

Gietvloer Iselinge Hogeschool

Garantie

Wij hebben 20 jaar ervaring in ontwikkeling en applicatie van in sanitaire vloerafwerkingen. Snelle en professionele service. Wij hebben veel vertrouwen in onze vloeren, door onze ruime ervaring, kennis, leveranciers en klanten en geven daarom een unieke garantie van 5 jaar aflopend, conform onze verkoop, levering en uitvoeringsvoorwaarden.

[WPSM_FAQ id=3959]

vloer toilet

vloer toilet school

sanitaire vloer

vloer sanitairunit

Referenties sanitaire vloer

Top Totaal, Bouwbedrijf van der Plas, Monkey Town Doetinchem, Iselinge Hogeschool Doetinchem, Euroscoop Schiedam