Gietvloeren Iselinge Hogeschool

Gietvloer sanitair – Bij de Iselinge Hogeschool te Doetinchem hebben we de toiletten en kleedruimtes mogen voorzien van een naadloze gietvloer. Onze DuraQuartz vloer is vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Voorkom stinkende voegen op het toilet, en kies voor een gietvloer!

Stinkende toiletten en vieze voegen zijn een groot probleem op scholen. Steeds vaker wordt er gekozen voor een naadloze gietvloeren, zonder voegen, zonder intrekking van urine en stank. Smit Bedrijfsvloeren heeft een Uniek Gietvloer systeem dat zeer geschikt is als afwerking in sanitaire ruimten. Ook kunnen we ronde hoeken (holplinten) maken, hierdoor is schoonmaken een stuk gemakkelijker.

Ook bij de Iselinge Hogeschool in Doetinchem hebben ze gekozen voor het DuraQuartz systeem van Smit Vloersystemen. De vloeren van de toiletten en kleedkamers zijn volledig naadloos en vloeistofdicht afgewerkt, en voorzien van holplinten. Er is gekozen voor een opvallende kleur groen, maar uiteraard zijn er vele kleuren mogelijk.

Bent u ook opzoek naar een hygiënische oplossing voor uw sanitairvloeren? Neem vrijblijvend contact op met Smit Vloerystemen uit Doetinchem. Wij werken door heel Nederland en België. In 20 jaar hebben wij vele honderden referenties, ook bij u in de buurt.

Voor een goede frisse sanitairreiniger verwijzen wij u graag door naar SchoonmaakDiscount.nl.

Gietvloer Sanitair bij Iselinge Hogeschool te Doetinchem