industrievloer aalsmeer

Nieuwe industrievloer Aalsmeer bij Zwanenberg Food Group! Bij Vleeswaren- en Saladefabriek Offerman B.V., onderdeel van de Zwanenberg Food Group, is in een oude loods een nieuwe vleeswaren snijafdeling en vrieshuis gerealiseerd. Wij hebben hier een hygiënische industrievloer geplaatst die voldoet aan vloeistofdichtheid en alle hygiënische normen zoals HACCP.

Industrievloer Aalsmeer – Doordat onze Acrylaat industrievloer naadloos is, is deze gemakkelijk schoon te houden, er komt dus geen ophoping van vuil. De vloer voldoet aan de strenge HACCP-normen die gelden voor de productie van voedsel.

Wij plaatsen onze DuraQuartz Industrievloer onder andere bij bakkerijen, slagerijen, grootkeukens, horecabedrijven en in de visindustrie. Het systeem is in 1 dag te plaatsen, en binnen 2 uur weer volledig belastbaar! Ook belasting van een heftruck, zoals bij Zwanenberg, is geen probleem voor onze DuraQuartz Troffelvloer!

In het magazijn hebben we een stofbinder aangebracht. Hierdoor is de betonvloer vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen. Ook zorgt deze stofbinder evoor dat de betonvloer minder snel slijt.

Kijk eens op zwanenberg.nl voor meer informatie over dit veelzijdige bedrijf.

Voorbereiding en applicatie

Resultaat

Stofbinder magazijn