Onze bakkerijvloeren zijn HACCP en Halal gecertificeerd en voldoen aan Arbo technische voorschriften. Voor de ovens werken we met een speciale hittebestendige PU mortel.

In een slagerij is hygiëne erg belangrijk. Kies daarom voor een degelijke troffelvloer die voldoet aan alle eisen voor hygiëne en veiligheid. Wij helpen u graag verder.

keuken

Wij plaatsen onze keukenvloeren binnen in 1 dag, en ze zijn direct weer volledig belastbaar.  In overleg kunnen we de werken ook buiten uw productietijden uitvoeren.

restaurant

Op zoek naar een vloer voor uw restaurant? Wij helpen u graag verder. Onze vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en bovendien erg sterk. We hebben verschillende systemen met unieke uitstralingen.

food sector - visverwerking

Veiligheid is in de visverwerking erg belangrijk. Een antislip troffelvloer is daar een belangrijk onderdeel van. Wij hebben veel ervaring in de visindustrie, en geven graag advies op maat.

vloeren groentewinkel

Wij plaatsen vloeren in groentewinkels, maar ook in de kassen van kwekerijen. Onze vloeren zijn vloeistofdicht en antislip. Met onze Troffelvloer creëert u een veilige omgeving van uw klanten en personeel.

vloer kaasmakerij

Voor een kaasmakerij is een veilige en hygiënische vloer gewenst. Ons DuraQuartz systeem in naadloos, vloeistofdicht en volledig volgens de HACCP normen. Wij maken deze vloer in 1 dag!

Veiligheid is in de visverwerking erg belangrijk. Een antislip troffelvloer is daar een belangrijk onderdeel van. Wij hebben veel ervaring in de visindustrie, en geven graag advies op maat.

De food sector: een geschikte vloer in 1 dag!

Hygiëne, veiligheid en uitstraling zijn belangrijke punten als we het hebben over vloeren in de food sector. Smit vloeren heeft jarenlange ervaring op het gebied van gietvloeren in de voedingsindustrie. Wij maken onder andere vloeren voor bakkers en slagers, maar ook vloeren voor café’s en horecakeukens behoren tot ons vakgebied. Onze kunststof gietvloeren zijn veilig, gemakkelijk schoon te houden en kunnen naar wens worden samengesteld, met diverse kleuren en toplaag-afwerkingen zoals anti-slip. Onze vloeren voldoen standaard aan alle eisen voor hygiëne en veiligheid, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.