Bakkerij Meinsma Balk

Op zaterdag hebben wij bij Bakkerij Meinsma Balk een mooie nieuwe troffelvloer aangebracht. Dhr. Meinsma is bezig om het pand binnen en buiten te renoveren, en een nieuwe bakkerijvloer past hoort hier natuurlijk bij!

Het grote voordeel van onze bakkerijvloer is, dat deze binnen 1 dag geplaatst is, en direct volledig belastbaar. Bakker Meinsma kon dus op zaterdagavond de ruimtes alweer compleet inrichten, en de productie opstarten. Onze DuraQuartz troffelvloeren voldoen aan alle eisen voor de HACCP en arbo. Een DuraQuartz Troffelvloer is gemakkelijk in onderhoud. Indien gewenst kunnen we uw vloer voorzien van holle plinten, zodat er geen vuilresten in de hoeken kunnen achterblijven.

Wilt u meer informatie? neem contact op met Smit Vloeren in Doetinchem 0314-345627 of via het aanvraagformulier!

Tijdens applicatie