Troffelvloer Suiker Unie

Nieuwe Troffelvloer Suiker Unie Dinteloord! De Suiker Unie is marktleider op het gebied van productie van suiker. Met meerdere vestigingen in Nederland en Duitsland bestrijken ze de Europese markt. Voor 1 van de productieruimtes was er de behoefte aan een vloeistofdichte vloerafwerking. Smit Bedrijfsvloeren heeft hiervoor de oplossing geboden met haar DuraQuartz vloersysteem.

Onze DuraQuartz Troffelvloer is zeer geschikt voor productie- en bedrijfsruimtes met middelzware tot zware belasting. Onze vloer is waterdicht, scheuroverbruggend en voorzien van antislip.

We kunnen onze DuraQuartz vloer maken in vele verschillende kleuren. Bij de Suiker Unie in Dinteloord is gekozen voor een frisse lichtgrijze kleur met zwarte spikkel. De vloer is gemakkelijk schoon te houden met een schrobzuigmachine. Ook  voor de geschikte reinigingsmiddelen bent u bij Smit Bedrijfsvloeren op het juiste adres!

Voor meer informatie over de Suiker Unie uit Dinteloord kijk dan eens op Suikerunie.nl.

Bent u ook opzoek naar een geschikte vloerafwerking voor uw werkplaats, productieruimte of magazijn? neem dat contact op met Smit Bedrijfsvloeren uit Doetinchem!

Resultaat