coatingvloer rotterdam

Coatingvloer Rotterdam – Bij Generaal Ontwikkelingsbedrijf in Rotterdam hebben we ruim 1100m2 epoxy vloercoating mogen plaatsen. De nieuwe bedrijfshallen zien er met onze coatingvloer in RAL 7035 (lichtgrijs) netjes uit.

De epoxy coatingvloer is opgebouwd uit 2 rollagen, in totaal ruim 1000 gram per m2. We kunnen deze vloer maken in vrijwel iedere RAL kleur, eventueel ingestrooid met een kleurvlok ter decoratie. Ook zijn er diverse antislip mogelijkheden. Onze EP Coating is zeer slijtvast, vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Coatingvloeren worden toegepast in magazijnen, bedrijfshallen en autogarage’s. Indien gewenst is het mogelijk om belijning en pictogrammen aan te brengen op de vloercoating, dit om de veiligheid te waarborgen in uw magazijn, hal of werkplaats.

Aanbrengen van een Epoxy Vloercoating

Resultaat Epoxy Vloercoating