bedrijfsvloer Zoetermeer

Bedrijfsvloer Zoetermeer – Hooymans Vleeswaren BV is onderdeel van de Zwanenberg Food Group. Met ruim 1600 medewerkers en een omzet van ca. 350 miljoen behoort Zwanenberg tot de leidende Europese producten van vleeswaren en vleesconserven. Bij Hooymans Vleeswaren is kwaliteit de basis, een HACCP Troffelvloer van Smit Vloeren past hier natuurlijk perfect bij!

De Zwanenberg Food Group is al jaren bekend met het DuraQuartz systeem van Smit Vloersystemen BV. Belangrijk is voor Zwanenberg dat de productie niet te lang stil ligt, dat kost immers geld. Ons unieke haccp vloersysteem is de perfecte oplossing voor Zwanenberg. Wij maken onze vloeren in 1 dag, en deze zijn direct volledig belastbaar!

Wij kunnen de stootplinten ook afwerken met dit systeem, en voorzien van een hygiënische ronde hoek. Onze slagerijvloer is vloeistofdicht, voorzien van voldoende antislip en volledig HACCP goedgekeurd. Wij kunnen ons DuraQuartz systeem maken in 36 standaard kleurmixen, indien gewenst maken wij een mixkleur op maat!

Bent u net als Hooymans opzoek naar een duurzame oplossing voor uw slagerij? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Smit Vloerystemen uit Doetinchem! of vul het aanvraagformulier in op onze website!

Aanbrengen van een DuraQuartz Troffelvloer