Troffelvloer Wijndomein

Troffelvloer Wijndomein Aldeneyck – Bij Wijndomein Aldeneyck in Aldeneik-Maaseik België hebben we een mooie nieuwe HACCP Troffelvloer aangebracht. Deze vloer van ruim 150m2 hebben we geplaatst in 1 dag. Het gedeelte buiten hebben we met een speciale toplaag afgelakt, zodat kans op verkleuring minimaal is!

In het pittoreske Maaslandse dorpje Aldeneik, vlakbij Maaseik, ligt de 10 hectaren grote wijngaard van Karel en Tine Henckens-Linssen. Karel en Tine maken de wijnen volledig zelf, met druiven uit eigen wijngaard. Iedere zaterdag is de winkel van Wijndomein Aldeneyck open om gratis te komen proeven. Voor meer informatie kijkt u eens op: wijndomein-aldeneyck.be

Wij Wijndomein Aldeneyck is er gekozen voor een DuraQuartz vloerafwerking van Smit Bedrijfsvloeren. Wij plaatsen onze troffelvloeren in 1 dag! Het aanwerken van goten, op het smeren van opstaande plinten is met ons unieke systeem geen enkel probleem. De DuraQuartz Gietvloer is volledig vloeistofdicht en kan in antislip afgewerkt worden.

Wilt u meer informatie over onze systemen, of een referentie bezoeken in Nederland of België?  Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Smit Bedrijfsvloeren! of vul het aanvraagformulier in op onze website!

DuraQuartz Troffelvloer bij Wijndomein Aldeneyck