Restaurantvloeren Amsterdam

Restaurantvloeren Amsterdam – Bij VandeMarkt Vis hebben we in het restaurant en in de keuken onze DuraQuartz Gietvloer aangebracht. Onze Gietvloeren voldoen aan alle eisen voor de HACCP en Arbo. We kunnen de vloer in 1 dag plaatsen, deze is direct volledig belastbaar. Erg belangrijk voor Restaurant VandeMarkt is dat de DuraQuartz vloer gemakkelijk in onderhoud is.

VandeMarkt is een mooi visrestaurant aan de Schollenbrugstraat in Amsterdam Oost. Bij een net restaurant als VandeMarkt vis past een oerdegelijke Gietvloer van Smit Vloeren. Belangrijk is dat deze vloer gemakkelijk schoon is te houden. Ook antislip is een must in de keuken van een visrestaurant. Onze vloeren zijn zeer duurzaam en volledig naadloos. Door een gemiddelde dikte van 5 mm is de kans op beschadigingen zeer klein. Indien er toch een beschadiging mocht optreden, is onze DuraQuartz vloer gemakkelijk te repareren.

Een DuraQuartz keukenvloer is de ideale oplossing voor restaurants, horeca en grootkeukens. We plaatsen onze vloer in 1 dag (of nacht) en deze is direct volledig belastbaar. Wij kunnen over bestaande tegelvloeren heen werken!

Voor extra informatie kunt u contact met ons opnemen via 0314-345627, of via het aanvraagformulier op onze website.

Plaatsen van een DuraQuartz keukenvloer