Vloer Catering

Vloer Catering Amsterdam – Bij B&E Party Catering in Amsterdam hebben we een nieuwe DuraQuartz keukenvloer geplaatst. Deze vloer voldoet aan de strenge eisen voor antislip en HACCP. Wij plaatsen de DuraQuartz vloeren in 1 dag, en deze zijn direct volledig belastbaar. Bij B&E Party Catering in Amsterdam is gekozen voor een donkere kleur die perfect past bij het interieur van het gebouw.

B&E Party Catering is uw partner op het gebied van feestjes en partijen. De voorbereidingen worden in het pand aan de Witbolstraat in Amsterdam gedaan. Wij hebben tijdens de recente renovatie de keuken mogen voorzien van een nieuwe DuraQuartz Troffelvloer. Onze vloeren worden veelal in de foodsector gebruikt, omdat ze erg sterk zijn en voldoen aan alle hygiëne eisen. Indien gewenst kunnen wij ook hygiënische holplinten plaatsen.

De DuraQuartz vloer is te verkrijgen in veel verschillende kleurmixen, zie onze kleurenkaart. Indien gewenst kunnen we de vloer aanpassen aan uw specifieke eisen. Groot voordeel is dat wij de vloer in 1 dag kunnen plaatsen, uw keuken ligt dus niet lang stil!

Wilt u meer informatie oven onze DuraQuartz vloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.

DuraQuartz Keukenvloer voor B&E Party Catering in Amsterdam

Foto's van 2 maanden later, vloer is vol in gebruik