horeca vloer utrecht

Horeca vloer Utrecht – Bij Food, Jazz en DJ’s aan de Lomanlaan in Utrecht hebben we een mooie nieuwe Horecavloer geplaatst! Deze vloer voldoen aan alle strenge normen voor de voedselveiligheid HACCP. Bovendien maken wij onze horecavloeren in 1 dag, en deze zijn direct volledig belastbaar!

Bij Food, Jazz en DJ’s hebben we onze DuraQuartz vloer geplaatst over een nieuwe betonvloer. Wij sluiten deze betonvloer volledig vloeistofdicht af met onze horeca vloer. Belangrijk bij een nieuwe betonvloer is dat deze voldoende droog is, dit controleren wij altijd vooraf. Onze horecavloeren zijn geschikt voor zowel de keuken, spoelkeuken als de koelcellen. U heeft dus in de gehele productie dezelfde vloer, die gemakkelijk is in onderhoud en bovendien zeer duurzaam en slijt- en stootvast.

Bij Food, Jazz en DJ’s is er gekozen voor een lichtgrijze kleur MIX 840 (zie onze kleurenkaart), maar er zijn natuurlijk ook vele andere kleuren mogelijk.

Wilt u meer informatie over onze vloersystemen en wandafwerkingen? neem dat contact met ons op via het formulier op de website, of bel naar 0314-345627. Graag helpen wij u verder!

Voor meer informatie over Food, Jazz & DJ’s in Utrecht kijk ook eens op: www.foodjazzdjs.nl

DuraQuartz Horeca Vloer bij Food, Jazz en DJ's te Utrecht