epoxyvloer bunschoten

Epoxyvloer Bunschoten – Bij Acatris Nederland B.V. in Bunschoten hebben we ruim 1200 vierkante meter magazijn voorzien van een nieuwe Epoxy Gietvloer. Onze Epoxy Gietvloer is zwaar belastbaar en geschikt voor heftruckverkeer!

Bij Acatris waren er erg veel oneffenheden in de bestaande betonvloer. De betonvloer is eerst zwaar gestraald en de oneffenheden zijn met een dikke schraaplaag geëgaliseerd. Vervolgens is er een 3mm dikke Epoxy Gietvloer aangebracht. Het was niet mogelijk om de stellingen te verplaatsen, deze zijn netjes afgeplakt zodat we hier omheen konden werken.

Onze magazijnvloeren zijn zwaar belastbaar. Gebruik van palletwagens, pompwagens en heftrucks is geen enkel probleem. We kunnen onze Epoxyvloeren maken in vrijwel iedere RAL-kleur.

Bent u opzoek naar een vloerafwerking voor uw magazijn? neem dat contact op met Smit Bedrijfsvloeren uit Doetinchem. Wij werken door heel Nederland en België.

Voor meer informatie over Acatris Nederland kijk ook eens op: www.acatris.com

Voorbereiden Epoxy Gietvloer Acatris

Epoxy Gietvloer bij Acatris Bunschoten