Gietvloer Zwanenburg

Gietvloer Zwanenburg – Bij het Dierenziekenhuis in Zwanenburg hebben wij alle vloeren mogen voorzien van ons DuraQuartz systeem. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor dierenziekenhuizen. De vloer is vloeistofdicht, antislip en gemakkelijk schoon te houden!

Wij hebben de algemene ruimtes, behandelkamers en operatiekamers mogen voorzien van ons DuraQuartz vloersysteem. Omdat hygiëne erg belangrijk is bij een Dierenziekenhuis is gekozen voor een systeem dat vloeistofdicht is, en bovendien gemakkelijk schoon te houden. Er is hier gekozen voor een blauwe kleurmix, maar wij hebben natuurlijk vele andere kleuren. U kunt via onze site een kleurstaal aanvragen!

Smit Vloeren heeft al meerdere Dierenziekenhuizen gemaakt, zo is Dierenziekenhuis Zwanenburg ook bij ons terecht gekomen. Kies ook voor een Gietvloer van Smit Vloeren. U bent verzekerd van kwaliteit, een correcte service en jarenlange garantie. Wij plaatsen onze DuraQuartz vloeren in heel Nederland, België en Duitsland.

Graag informeren wij u verder over ons unieke Gietvloer systeem, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kijk ook eens op de website van het Dierenziekenhuis in Zwanenburg: www.hugo-verwijskliniek.nl

Gietvloer Zwanenburg bij het Dierenziekenhuis