Gietvloer Intratuin

Gietvloer Intratuin Rosmalen – Smit Vloersystemen heeft in januari 2018 een DuraQuartz Gietvloer gemaakt in het Horeca gedeelte van de Intratuin in Rosmalen. Deze Gietvloer is vloeistofdicht, antislip en voldoet aan de normen voor HACCP. Bovendien kunnen we deze Gietvloer maken binnen 1 dag!

Ook bij de Intratuin kiezen ze voor de Gietvloeren van Smit Vloersystemen uit Doetinchem. Wij hebben reeds meerdere vestigingen mogen voorzien van onze DuraQuartz vloeren.

Onze DuraQuartz Gietvloer is uitermate geschikt voor de horeca en grootkeuken. Het systeem plaatsen wij in 1 dag (tot maximaal 1000m2), en is direct volledig belastbaar! Wij plaatsen de gietvloer volgens de strenge HACCP normen, eventueel met een holplint (holle hoek). Hygiëne is erg belangrijk in een professionele keuken, daarom moet een Gietvloer gemakkelijk schoon te maken zijn. Onze DuraQuartz vloer is dat.  Er zijn vele mogelijkheden voor kleur, vraag gratis een kleurstaal aan via onze website.

Bent u ook opzoek naar een geschikte gietvloer voor uw keuken en horeca-zaak? Neem dan vrijblijvend contact op met Smit Vloersystemen uit Doetinchem! Wij hebben in de afgelopen 20 jaar ruim 1500 projecten gedaan in Nederland en België. Zoek via deze link naar een project bij U in de buurt!

Via het contactformulier kunt u een afspraak met één van onze vertegenwoordigers inplannen.

Kijk ook eens op de website van de Intratuin: www.intratuin.nl

Gietvloer Intratuin in Rosmalen gemaakt binnen 1 dag!