vloer winkelcentrum

Veilige bedrijfsvloer met Smit Vloeren

Bent u op zoek naar een stevige, veilige bedrijfsvloer, maar heeft u geen groot budget? Dan is
vloercoating misschien wel geschikt voor uw pand! In dit blog vertelt Smit Vloeren u over de verschillende redenen om te kiezen voor vloercoating.

Wat is vloercoating?

Vloercoating is een afwerklaag die u over verschillende vloermaterialen kunt laat aanbrengen. Hiermee kunt u een vloer bijvoorbeeld van een antisliplaag voorzien. De coating is gemaakt van polyurethaan, epoxy, of acrylaat. Het is een soort dunne laag gietvloer. Voordat de coating aangebracht kan worden, dient de ondervloer eerst mechanisch voorbewerkt te worden om deze goed vlak te krijgen. Hoe vlakker de ondergrond, hoe mooier uw vloer er uit zal zien. Smit Vloeren voorziet u graag van passend advies over de voorbewerking van uw vloercoating. De coating is waterbestendig en kan daardoor ook in natte ruimtes gelegd worden, zoals een galerij of een garage.

Redenen om te kiezen voor vloercoating

Er zitten vele voordelen verbonden aan het kiezen voor vloercoating. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

  • Van Smit Vloeren is zeer scherp geprijsd
  • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, er past er altijd een bij de uitstraling van uw pand!
  • Het is goed bestand tegen water en chemicaliën
  • U hoeft niet veel aandacht te besteden aan het onderhoud van de vloercoating
  • U krijgt een veilige bedrijfsvloer vanwege de antisliplaag
  • Eenvoudig te reinigen
  • Indien gewenst kunt u de coating zelf plaatsen, u kunt hem dan bestellen in onze webshop

Contact met Smit Vloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of heeft u een andere vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord. Via het formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. Liever bellen? Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0314-345627. U kunt ook een mail sturen naar info@smitvloeren.nl. Met vloercoating van Smit Vloeren weet u zeker dat u bent voorzien van een veilige bedrijfsvloer!