De epoxy coating vloer is een type vloer die veel wordt toegepast in magazijnen en bedrijfshallen. Hij is namelijk zeer gemakkelijk in onderhoud en biedt daarnaast nog veel andere voordelen. Wilt u graag een epoxy coatingvloer laten realiseren? En heeft u behoefte aan meer informatie over dit type vloer? Lees dan verder in onze blog. Wij vertellen u alles over een epoxy coatingvloer!

Hoge mechanische belastbaarheid

De epoxy coating vloer is één van de meest gebruikte industrievloeren. U kunt hier namelijk mee vertrouwen op een hoge mechanische belastbaarheid! En wist u dat de vloercoating zowel mechanische als chemische belastbaarheid biedt? Ook indien u met chemische vloeistoffen werkt, is dat geen probleem.  Zelfs als u al een vloer heeft liggen in uw pand, kan Smit Vloeren een epoxy vloercoating aanbrengen.

Naadloos en vloeistofdicht

Wilt u voldoen aan de HACCP-richtlijnen of gelden er andere belangrijke normen in uw branche? Wij garanderen een 100% vloeistofdichte coating. Het is de beste bescherming van de bodem, waarmee u voorkomt dat er vocht in kan trekken. Bijkomend voordeel is dat de vloer eenvoudig te reinigen is. Het gaat namelijk om een volledig naadloze vloercoating. Dat voorkomt dat er vuil in naden kan kruipen, waar u niet makkelijk bij komt. In plaats daarvan laat de coating zich makkelijk schoonmaken, voor een zowel vloeistofdicht als 100% hygiënische situatie.

Snel gelegd

Een groot voordeel van de epoxy coating vloer is dat de vloer na het leggen snel weer te gebruiken is. Zo kunt u snel weer aan de slag in uw werkruimte en dat is fijn! We kunnen de epoxy coating vloer meestal al binnen één dag leggen. 

Antislip mogelijk

Wilt u de veiligheid vergroten? Kies dan voor de mogelijkheid van een anti slip vloer. Een gladde afwerking van de vloer kan leiden tot gevaarlijke situaties. Die gladheid is gelukkig eenvoudig te voorkomen, dankzij de speciale afwerking met een antislip-behandeling.  Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de vloer volledig veilig is. Uw pand heeft dan een ruwe vloer, waarop uitglijden geen probleem meer vormt.

Laat uw Epoxy coating vloer leggen door Smit Vloeren

Wilt u ook profiteren van al deze voordelen en een epoxy coating vloer door Smit Vloeren laten leggen? Of wilt u toch liever eerst wat informatie ontvangen? Neem gerust contact op met onze specialisten. Dat kunt u doen u door het contactformulier hier op de site in te vullen, door te bellen naar 0314-345627 of door een mail te sturen naar info@smitvloeren.nl. Onze ervaren medewerkers vertellen u alles over de unieke, topkwaliteit van onze epoxy coating vloeren!