gietvloer parkeergarage

De perfecte vloer voor een autogarage

Smit Vloeren levert garagevloeren die voldoen aan alle wensen die een eigenaar van een autogarage maar kan hebben. Wij weten precies waar een garagevloer aan moet voldoen en helpen u graag aan de perfecte vloer voor uw specifieke situatie. Wij vertellen u er graag meer over!

Waar een garagevloer aan moet voldoen

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw autogarage? Dan zijn er een aantal punten waar u op kunt letten:

  • Is de garagevloer slijtvast?
  • Is de garagevloer vochtbestendig?
  • Kunt u de garagevloer gemakkelijk reinigen?
  • Heeft de garagevloer een antisliplaag?
  • Heeft de garagevloer een hoge draagkracht?

Deze punten zijn belangrijk wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe garagevloer. Vanwege de zware voertuigen die op de vloer kunnen komen staan is het belangrijk dat deze heel stevig is. En om te voorkomen dat er iemand uitglijdt op uw vloer is het belangrijk dat deze een antisliplaag heeft. De garagevloeren van Smit Vloeren voldoen uiteraard aan al deze bovenstaande eigenschappen. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie!

Garagevloer van DuraQuartz

De garagevloeren die Smit Vloeren levert zijn van DuraQuartz. Een DuraQuartz vloer is opgebouwd uit verschillende lagen: de ondergrond, een primer, een egalisatielaag, een slijtlaag en een toplaag. Wij kunnen deze garagevloer op vrijwel iedere ondergrond aanbrengen, denk hierbij aan beton, tegels en hout. De primer zorgt voor een perfecte hechting aan de ondergrond en door de egalisatielaag kan de vloer volledig vlak gemaakt worden. Door middel van een toplaag kunt u een kleur laten toevoegen aan uw vloer. De toplaag is slijtvast, transparant en voorzien van UV-bescherming. Onze garagevloeren zijn zowel geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Garagevloer van Smit Vloeren

Wilt u graag een hoogwaardige garagevloer laten plaatsen door Smit Vloeren, of wilt u meer informatie over onze aantrekkelijke tarieven, vloeren of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier op de site, wij beantwoorden graag al uw vragen. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 0314-345627 of stuur een mail naar: info@smitvloeren.nl. Bij Smit Vloeren bent u aan het juiste adres voor een garagevloer van hoge kwaliteit!