winkelvloer

Topkwaliteit bedrijfsvloeren

Zoals u als ondernemer wellicht weet is elke bedrijfstak anders en in elke branche stelt men andere eisen aan de werkzaamheden in een bedrijf. Datzelfde geldt voor de bedrijfsvloer van een bedrijf. Elke bedrijfstak voert zijn werkzaamheden uit op een bedrijfsvloer die daarvoor geschikt is. Een kantoorruimte vraagt om een andere bedrijfsvloer dan een garagebedrijf. En in de melkstal van een agrarisch bedrijf ligt uiteraard een andere vloer dan in een sporthal. Heeft u een winkel met een prachtige showroom? Dan wilt u natuurlijk een tip top showroom vloer die niet alleen functioneel is, maar die er ook nog eens prachtig uitziet. En de foodsector stelt weer andere eisen. Zo leveren wij in de foodsector een bedrijfsvloer voor bakkerijen. Aan welke eisen moeten deze vloer voldoen? Wij vertellen u er hier mee over.

Welke eisen worden gesteld aan een bakkerijvloer?

Bakkers moeten de beschikking hebben over een vloer die tegen een stootje kan. Bovendien moet deze vloer ook zeer hittebestendig zijn vanwege de hoge temperaturen die in een bakkerij uiteraard veel voorkomen. Daarom hebben wij in samenwerking met de bakkersbranche een bakkerijvloer ontwikkeld die bescherming biedt tegen de intensieve werkzaamheden die elke dag in een bakkerij plaatsvinden. Dat is een bedrijfsvloer waarop men onbekommerd met materialen kan schuiven zonder krassen te maken en die extreem hoge temperaturen aankan.

Eigenschappen van de bakkerijvloer

Wat kenmerkt dan de bakkerij vloer van Smit Bedrijfsvloeren? Onze bakkerijvloer is een naadloze DuraQuartz toffelvloer. Deze is 100% vloeistofdicht en zeer goed bestand tegen het gebruik van chemicaliën. Omdat de hygiëne in bakkerij van levensbelang is, is deze vloer HACCP- en Halal gecertificeerd.

Lange levensduur

Het plaatsen van een nieuwe bakkerijvloer is een flinke investering in uw bakkerij. Daarom is het prettig om te weten dat deze vloer een zeer lange levensduur heeft. Niet voor niets hebben we deze vloer ontwikkeld in samenwerking met de bakkerijbranche. En omdat wij voor 100% achter onze producten zijn, krijgt u standaard een garantie van 5 jaar op onze bedrijfsvloeren.

Makkelijk onderhoud

Onze vloersystemen voor de bakkersbranche zijn makkelijk in onderhoud. Voor het reinigen van de vloer moet u weten dat deze niet gevoelig is voor hoge pH-waarden. U kunt hem reinigen met een hogedrukreiniger met een druk van maximaal 50 bar en een watertemperatuur van maximaal 50°C.

De bakkerijvloeren van Smit Vloeren

Bij Smit Vloeren vindt u functionele bedrijfsvloeren voor de bakkerijbranche. Wilt u daar meer van weten? Maak dan direct een afspraak met een van onze medewerkers via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 0314-345627 of door een mail te sturen naar info@smitvloeren.nl. Wij helpen u graag met informatie en advies over onze bakkerijvloer.