Goede sportvloeren laten leggen

Als eigenaar van een sportclub wilt u natuurlijk overal vloeren van goede kwaliteit leggen. Dat betekent niet alleen in de sportzaal zelf, maar ook in andere ruimtes zoals de toiletten en de kleedkamers. Bij Smit vloeren kunt u terecht voor deze vloeren. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale kleedkamervloer ontwikkelt voor sporters. Wat de voordelen van deze hoogwaardige sportvloeren zijn, leest u in dit blog.

1. Ze zijn hygienisch

Een van de belangrijkste aspecten van elke sportvloer, ook die in een kleedkamer, is natuurlijk dat hij hygiënisch is. Dat zijn de vloeren van Smit Vloeren zeker. Wij hebben er namelijk alles aan gedaan om het schoonmaken van de vloeren heel makkelijk te maken. Zo zijn ze volledig naadloos, wat betekent dat er geen stof of ander vuil tussen kan komen te zitten. Ook zijn ze helemaal vloeistofdicht.

2. Kan tegen een stootje

Een andere belangrijke factor van een sportvloer is dat hij tegen een stootje moet kunnen. Er worden immers verschillende materialen op gebruikt en er wordt natuurlijk flink op gesport. Ook de vloeren in een kleedkamer krijgen flink wat de verduren, want er wordt de hele dag op gelopen en er worden soms zware sporttassen opgezet. Het vloerensysteem van Smit Vloeren is uit verschillende stevige lagen opgebouwd. De slijt- en toplaag zorgen dat de vloeren lang als nieuw blijven.

3. Ziet er mooi uit

Zeker niet onbelangrijk: de uitstraling van de vloeren. Wij leggen niet alleen vloeren die praktisch zijn, maar ze zien er ook mooi strak uit. Bovendien kunnen we de vloeren netjes afwerken met een antisliplaag. In kleedruimtes is dat vaak een slimme optie, omdat de vloeren wellicht nat kunnen worden door mensen die net uit de douches komen. We hebben de vloer in een dag geplaatst en binnen 2 uur kan hij al volledig belast worden! De kleedkamers zijn dus niet dagen lang gesloten, maar kunnen snel weer gebruikt worden.

Topkwaliteit sportvloeren van Smit Vloeren

Wilt u ook de topkwaliteit sportvloeren van Smit Vloeren laten leggen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken voor meer informatie via 0314-345627 of u kunt een mailtje sturen naar info@smitvloeren.nl. Wij helpen u graag verder met de meest geschikte sportvloeren voor uw ruimte.