kantinevloer

De vloeren van Smit Vloeren zijn een blijvertje

De kantine is voor elk bedrijf een belangrijke plek. Het is de omgeving waar uw medewerkers kunnen ontspannen, maar waar ze ook veel rondlopen en eten. Het is daarom belangrijk dat de kantinevloer zowel veilig als hygiënisch is. Als specialist op het gebied van decoratieve en industriële kunststofvloeren is Smit Vloeren de ideale leverancier van uw kantinevloer. Wij bieden mooie vloeren die passen bij uw bedrijf en bovendien de veiligheid van uw medewerkers waarborgen.

Onze steengoede kantinevloer

Onze DuraQuartz-kantinevloeren zijn HACCP- en Halal-gecertificeerd en voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. DuraQuartz is een industriële naadloze vloer op basis van acrylaat en heeft unieke eigenschappen. Deze vloeren hebben zich de afgelopen 30 jaar bewezen als een betrouwbare kunststofvloer. Dit komt door het feit dat de DuraQuartz-vloer bestand is tegen een groot aantal chemicaliën. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw kantinevloer flexibel, duurzaam en slijtvast is.

Wat kunt u verwachten?

Zoals u zich kunt voorstellen, hebben kantinevloeren veel te verduren. Er wordt constant op gelopen en tafels en stoelen worden geschoven. Het is voor uw bedrijf geen fraai gezicht dat er daardoor eindeloos veel krassen ontstaan op uw kantinevloer. U bent zeker niet van plan om elk jaar een nieuwe vloer in uw kantine te leggen. De kantinevloeren van Smit Vloeren kunnen uitkomst bieden. Onze DuraQuartz-kantinevloeren zijn:

  • Vloeistofdicht
  • Uitgevoerd in glad, licht antislip of grof antislip
  • Direct zwaar belastbaar
  • Goed bestand tegen chemicaliën
  • Elastisch
  • Scheuroverbruggend
  • Slijtvast

De klus is binnen 1 dag geklaard

Maakt u zich zorgen dat u uw medewerkers gaat hinderen bij het aanleggen van een kantinevloer? Geen zorgen. Smit Vloeren plaatst uw kantinevloer binnen één dag! Dankzij ons unieke systeem kunnen de vloeren twee uur na applicatie al volledig belast worden. Na de werkzaamheden kan de kantine vrijwel direct worden gebruikt. Wij kunnen de kantinevloer plaatsen over een betonvloer, cementdekvloer of uw bestaande tegelvloer. Onze kantinevloer is leverbaar in diverse kleuren en kan voorzien worden van veel of weinig antislip.

Maak een afspraak

Smit Vloeren maakt vloeren voor zowel bedrijven als particulieren in Nederland, België en een deel van Duitsland. Voor elke sector, industrie of particulier bieden wij een passende, veilige vloer. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw kantinevloer? U kunt ons telefonisch bereiken via 0314-345627 of u kunt een mail sturen naar info@smitvloeren.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.